Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kámoška českých hvězd laškovala v mini bikinách. Co skrývá pod kalhotkami?!

Autor: ris

Vyhlídky na letošní dovolenou nejsou kvůli koronaviru zrovna optimistické, a tak si udělala lážo plážo doma na terásce! Nevlastní sestra wimbledonského šampiona Richarda Krajiceka Michaëlla (31) fanoušky rozpumpovala sexy fotkou v miniaturních bikinách, jejichž spodní část jen taktak zakrývá tajemnou kérku!

Za normálních okolností by se tahle šťabajzna, co tenisem vydělala bezmála 55 milionů korun, producírovala polonahá na pláži, rozpálit se ale umí i v soukromí domova. Co jiného jí také zbývá.

„Všechny letošní prázdniny jsou nejspíš v trapu, tak jsem vyzkoušela nové plavky při domácí opalovačce,“ napsala k rajcovnímu snímku na Instagramu Nizozemka s českými kořeny.

Michaëlla Krajiceková na Instagramu moc ráda provokuje...
Michaëlla Krajiceková na Instagramu moc ráda provokuje...

V Česku také absolvovala v roce 2015 svatbu, na kterou dorazily její slavné tuzemské kamarádky jako Karolína Plíšková , Barbora Strýcová , Nicole Vaidišová či Iveta Benešová. Štěstí jí ale nepřinesly, o tři roky později následoval neslavný rozvod...

A dračice s ďáblíkama v očích, jež to na WTA dotáhla až do Top 30, šla ještě dál. Přidala krátké video, jak si vychutnává zmrzlinu na špejli. To už muselo rozžhavit i jejího milého Jelleho, který během krátkého natáčení jakoby nic seděl u počítače.