Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nahatý bijec Martínek se rozvášnil na louce: Erotika v karanténě!

Autor: ris

Když se rozzlobí, je zlý a páru má takovou, že soupeři v oktagonu klidně přerazí sanici. V soukromí je to však jiná písnička. Bijec Michal »Blackbeard« Martínek (30) je partnerem k pohledání. Svoji ženu života, bývalou pornohorečeku Lenku, umí zasypat láskou!

Budoucí manželé Martínkovi mají svůj svět. V nouzovém stavu zmizeli do přírody, kdy si plnými doušky užívají jeden druhého. Vzájemná harmonie z nich jen stříká. Ona mu téměř každý večer podstrojuje stejkem, společně utužují kondici v improvizované »mučírně«, chodí po lese a po nocích – lehce omámení kanabiodolem - relaxují u herní konzole...

Jenže stereotyp je to takový, že už oba mají roupy. A tak se rozhodli přitvrdit. Pod rozkvetlými stromy šli donaha! „Jsme prostě jiní. To na nás miluju,“ svěřila se až po uši zaláskovaná Leňule u fotografie na Instagramu, na níž se se svým něžným barbarem objímá! „Všichni ti furt říkají, co máš dělat. Dělej si ty, co chceš,“ vyslal do světa jasné poselství známý vousáč, který nedávno podepsal smlouvu s prestižní organizací PFL!

Láska jako trám! Michal Martínek a jeho krásná Lenka, někdejší hvězda filmů pro dospělé, se nahoty nebojí
Láska jako trám! Michal Martínek a jeho krásná Lenka, někdejší hvězda filmů pro dospělé, se nahoty nebojí