Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalý talent Arsenalu čeká trest! Fotbalista se přiznal k sexu se čtrnáctkou

Autor: ptr

Bývalý hráč londýnského Arsenalu Tyrell Robinson (22) se u soudu přiznal, že měl sex s čtrnáctiletou dívkou a její snímky rozeslal pomocí aplikace Snapchat. K incidentu došlo v Bradfordu během jeho angažmá v tamním klubu.

K incidentu došlo v srpnu roku 2018 a fotbalista byl následně zatčen. Zaměstnavatel ho na základě obvinění s okamžitou platností suspendoval.

Letos v únoru byl po potvrzení obvinění klubem propuštěn pro hrubé porušení smlouvy. „Promrhal slibnou kariéru, ale může obviňovat pouze sám sebe,“ shrnul životní prohru mladého fotbalisty Mike Harrison, editor magazínu fanoušků Bradfordu.

Stejný názor mají i fanoušci. „Zahodil svůj talent, teď musí platit za svou hloupost.“ Rozhodnutí o trestu padne u soudu, který se bude konat 12.dubna příštího roku. Rozsudek bude velmi pravděpodobně obsahovat i pobyt za mřížemi.

Robinson vyrostl v akademii slavného Arsenalu, ale do prvního týmu se nikdy neprosadil. Do Bradfordu zamířil jako volný hráč v roce 2017 a za klub si připsal 23 ligových zápasů a dokázal vstřelit tři góly. Po jeho největším životním přešlapu další zářezy v profesionálním fotbale dost možná již nikdy nepřidá.

Anglický fotbalista Tyrell Robinson vyrostl v mládeži Arsenalu
Anglický fotbalista Tyrell Robinson vyrostl v mládeži Arsenalu