4.6.2020 • 04:40

Sportovci na sítích: Šafářová a Plekanec sportují, Vémola překvapil

Vstoupit do diskuse
0

I v minulém týdnu nabídli čeští sportovci na sociálních sítích zajímavý mix. Například český MMA zápasník Karlos Vémola zveřejnil fotku se svým přemožitelem v zápase století Attilou Véghem. Bývalá tenistka Lucie Šafářová zase vyrazila se svým partnerem a hokejistou Tomášem Plekancem sportovat.



Překvapivou fotku zveřejnil na svém Instagramu český MMA zápasník Karlos Vémola. Na snímku český terminátor stojí vedle svého posledního přemožitele Attily Végha.

Zápasníci se proti sobě postavili loni na podzim, kdy slovenský šampion knokautoval Vémolu hned v prvním kole. Ačkoliv se Végh po zápase nechal slyšet, že důvod pro odvetu nevidí, nyní to vypadá, že jsou oba zápasníci této variantě nakloněni.

Šafářová vyměnila tenis za badminton

V nedávném rozhovoru pro iSport.cz bývalá tenistka Lucie Šafářová popsala, jak se jí po porodu podařilo zhubnout neuvěřitelných dvanáct kilo. Se svým partnerem Tomášem Plekancem cvičí podle jeho tréninkových plánů z Montrealu a společně začali dodržovat i nízkosacharidovou dietu.

Nyní útočník Komety Brno sdílel na svém Instagramu video, na kterém svoji partnerku prohání po kurtu. Ovšem pozor, nejde o kurt tenisový! Pár společně vyrazil na badminton a jak vidno, raketové sporty Lucii zkrátka jdou.

Šmicer se hájil

Během víkendu se hodně mluvilo o Vladimíru Šmicrovi. Sedmačtyřicetiletá fotbalová legenda a jeden ze symbolů Slavie si totiž během exhibičního utkání k příležitosti oslavy padesátin lékaře hokejové Sparty Miloše Barny oblékl sparťanský dres.

Jeho počítání ihned vyvolalo u fanoušků sešívaných vlnu reakcí. Jak ale správně tušíte, ohlasy nebyly zdaleka pozitivní. Sám hráč se to rozhodl vysvětlit. „Jestli někdo chce napadat moje slávistické srdce, tak není normální,“ vzkázal všem kritikům Šmicer.

Karlos Vémola a Attila Végh už domlouvají odvetu
Karlos Vémola a Attila Végh už domlouvají odvetu

Deník Sport, Sport Magazín i časopis GÓÓÓL kupujte pohodlně ONLINE na iKiosek.cz »

Titulní strana, deník Sport Titulní strana, deník SportFoto Sport


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}