Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dechberoucí bohatství. Neporažený boxer Mayweather se topí v luxusu!

Autor: ptr

Je jedním z nejbohatších sportovců všech dob a nebojí se to ukázat. Floyd Mayweather (43) se s železnou pravidelností chlubí svým neuvěřitelně přepychovým životem. Některé zdroje uvádí že během kariéry vydělal více než 70 miliard korun.

S takovým balíkem už si můžete dovolit cokoliv. Zámožný boxer se rád fotí a natáčí v obklopení balíky peněz, luxusními auty, dechberoucími šperky i outfity od nejdražších značek. Také je majitelem tří honosných sídel, jednu nemovitost má v Los Angeles, jednu v Las Vegas a jednu v Miami.

Nevadská vila má hned jedenáct ložnic a čtrnáct koupelen, venkovní i vnitřní bazén a spoustu dalších vymožeností. Rezidence v Beverly Hills má sice pouze šest ložnic a deset koupelen, ale zase je zde k dispozici soukromé kino i s vlastním zázemím na sladkosti či přípravu popcornu tak jak je člověk zvyklý z multiplexů.

Dalším z velkých koníčků úspěšného boxera je sbírání těch nejluxusnějších aut. Aby se nemusel namáhat s převážením, kupuje většinou každý nový kousek hned dvakrát. V LA buduje sbírku černých aut a v Las Vegas pro změnu bílých. Mezi jeho miláčky patří takové parády jako Rolls-Royce, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Ferrari 488 a další skvosty. Hodnota jeho vozového parku je hodně přes půl miliardy korun. Vlastní také flotilu tři soukromých tryskáčů, které neskromně nazývá »Air Mayweather «.

Mayweather s vyhraným balíkem peněz
Mayweather s vyhraným balíkem peněz

Co je však jeho zdaleka největší zálibou a možností se pochlubit při každé příležitosti je jeho ohromující sbírka šperků a především luxusních hodinek. Mezi všemi těmito klenoty vyčnívají hodinky za více jak 400 milionů korun. Zakoupil je u svého oblíbeného šperkaře z Japonska Tadashi Fukushimi. Vyrobeny v roce 2015 firmou Jacob & Co a jsou nazývány honosně »Miliardové hodinky«. Obsahují 239 až tříkarátových diamantů.

Floyd bývá často spatřen na sportovních událostech se zlatými řetězy kolem krku, které váží v součtu až jedenáct kilogramů. Takhle vypadá člověk, který se řídí starým heslem, když to máš, tak to ukaž!