Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy tenisová jednička na špacíru: Vrcholu dosáhla v podprsence!

Autor: ris

Šerpové museli mrkat na drát. Vždyť taková podívaná se jim na vrcholu nejvyšší hory Afriky nenaskytne každý den. Někdejší tenisová světová jednička Caroline Wozniacká nepopřela, že ji v žilách koluje skandinávská krev, když vrcholu proslulého Kilimandžára dosáhla jen v podprsence. „Jedna z nejtěžších věcí, které jsem v životě udělala,“ komentovala výstup.

Na špacír se vydala s celou rodinkou. Maminkou Annou, tatínkem Piotrem a samozřejmě se svým golemem a bývalou hvězdou NBA Davidem Leem. Zatímco mladší jádro se na špici vydalo těžší trasou, senioři si podle outfitu zvolili turistickou stezku zvanou Marangu.

„Jsme psychicky i fyzicky vyčerpaní, ale zbývá už jen jeden den,“ popisovala poslední hodiny výšlapu dánská blondýnka. Na závěr drsného špacíru se zapotila tak, že odhodila svršky. Ve žluté sportovní podprsence jen zářila. „Dokázali jsme to. Vylezli jsme na nejvyšší volně dostupnou horu světa,“ juchala, vedle svého otužilého čahouna, jenž si triko sice nesvlékl, zato se na vrcholu producíroval jen v šortkách.

Caroline Wozniacki si cestou na Kiliamndžáro sáhla na dno
Caroline Wozniacki si cestou na Kiliamndžáro sáhla na dno