24. října 2020 • 08:46

Dominantní nadhazovač a Dodgers ve finále MLB nad Tampou znovu vedou

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dominantní výkon nadhazovače Walkera Buehlera pomohl baseballistům Los Angeles k výhře 6:2 nad Tampou Bay ve třetím utkání Světové série. Dodgers ve finále MLB hraném v Arlingtonu oplatili soupeři předchozí porážku a vedou nad Rays 2:1 na zápasy.



Buehler odházel šest směn, během kterých zaznamenal deset strikeoutů a povolil jeden bod. Jeho ledově klidný pohled připodobnila média ke slavnému Orlu Hershiserovi, který před 32 lety dovedl Los Angeles k zatím poslednímu triumfu ve Světové sérii.

"Poučil jsem se z některých nezdarů a měl jsem za sebou výborný tým, který mi dodal polštář rychlými body, takže jsem mohl házet agresivně," řekl Buehler.

Dodgers poslal do vedení homerunem Justin Turner v první směně, po čtvrté už vedli 5:0 a v šesté přidal další homerun chytač Austin Barnes. Tampa Bay skórovala jednou v páté směně a pak v poslední, ve které odpálil homerun Randy Arozarena.

V historii většina týmů, které vyhrály ve Světové sérii třetí zápasy, už vedení 2:1 dotáhla k zisku titulu. Dodgers mohou dělat další krok v sobotu. Na nadhozu začne Mexičan Julio Urías, zatímco Rays plánují na "kopci" vystřídat několik hráčů.

Světová série, finále baseballové MLB - 3. zápas:

Tampa Bay Rays - Los Angeles Dodgers 2:6 (stav série 1:2)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud