Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsné vzpomínky bojovníka Procházky: Sevřela se mi p*del, že jsem zabil člověka!

Autor: red

Během necelých šesti minut se z něho stala světová sportovní celebrita a nejlepší český zástupce smíšených bojových umění. To když poprvé vstoupil do klece slavné UFC, kde předvedl nevídanou vítěznou show.

Jaká byla cesta Jiřího Procházky (28) od nezvladatelného sígra k mistrovi bojových umění? Velmi zajímavá.

Když mu bylo šest let, zemřel mu otec a on podle svých slov ztratil pevný mužský vzor. „Byl jsem hodně energické dítě, mamka se mnou měla problémy a v pubertě jsem se ještě začal rvát kdekoli, kde jsem mohl. Snažil jsem se tak ze sebe vydávat tu mužskou stránku,“ přiznal v obsáhlém rozhovoru pro Nedělní Blesk.

Pouliční šarvátky se vršily a vážou se k nim hodně nepříjemné historky. „Bylo pár okamžiků, kdy rvačky dopadly tak, že člověk padl a nehejbal se, a v tu chvíli se mi sevřela prdel, že jsem ho zabil a je konec,“ vzpomíná bojovník, kterému se přezdívá Denisa. „Díky bohu, že všechno dobře dopadlo a zdárně jsem tím obdobím prošel,“ dodává.

Teprve pak našel kouzlo bojových sportů, srovnal se a díky ohromné píli se stal celebritou mezi zápasníky MMA, která se rve už jen v kleci k tomu určené.

Jiří Procházka po návratu do Prahy rozbil pro štěstí skleničku o hlavu
Jiří Procházka po návratu do Prahy rozbil pro štěstí skleničku o hlavu

Témata:  MMAzabitíblesksportUFCJiří Procházka