Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Siniaková & Macháč. Další tenisový milenecký pár: Láska z karantény

Autor: as

Nemají důvod to tajit: Milujeme se! Česko má další tenisový pár. Kateřina Siniaková (24) potvrdila Blesku, že randí s mladíkem Tomášem Macháčem (20). Kdeže přeskočila pomyslná jiskra? Pod australským sluníčkem!

Srdce už jí znovu tancuje radostí, smutek z rozchodu vystřídal gejzír štěstí. Elitní světová deblistka Siniaková je zamilovaná! Okouzlil ji jeden z největších českých talentů, který se na úvodním grandslamu sezony probil z kvalifikace až do druhého kola.

Našli k sobě cestu právě v daleké Austrálii, kdy přitom trávili dlouhé dny o samotě, zavření v protivné karanténě. „Samozřejmě jsem Tomáše znala ze Sparty, vždyť jsme ze stejného klubu, potkali jsme se třeba i při finále extraligy. Ale jiskra mezi námi nakonec přeskočila až tady v Austrálii,“ potvrdila Katka informace Blesku, že randí s o čtyři roky mladším krajanem. „Během karantény jsme si pořád psali. Když nás pak pustili, tak radost byla dvojnásobná – jednak že můžeme konečně ven, a hlavně, že se uvidíme,“ culila se.

Kateřina Siniaková s láskou Tomášem Macháčem
Kateřina Siniaková s láskou Tomášem Macháčem

Všechno je čerstvé, o to krásnější a silnější. Tráví spolu volné chvíle, vyrážejí na večeře, Katka byla Tomášovi fandit při jeho parádním čtvrtečním představení proti světové desítce Italu Berrettinimu, kterému vzal set. Možná i díky podpoře své lásky!

Zatímco Tomáš dosud stálou partnerku neměl, po Katčině boku stál přes tři roky uhrančivý právník a realitní makléř Milan Vančát (32). Společné fotky dávali ještě z listopadové dovolené v Dubaji, jenže krátce po ní přišel rozchod, opuštěné Vánoce a smutný odlet za novou sezonou. Austrálie jí ale přinesla štěstí!