Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Šokující rozchod hvězdného páru: Zůstáváme oddanými rodiči!

Autor: ptr

Jeden z nejslavnějších párů hlásí rozpad. Legendární fotbalový gólman Iker Casillas (39) a krásná televizní reportérka Sara Carbonerová (37) už netvoří rodinu. Promyšlené rozhodnutí sdělili milionům fanoušků přes sociální síť Instagram.

Do povědomí široké veřejnosti se zapsali, když Sara dělala jako reportérka rozhovor se svým milým těsně po vítězství Španělska na Mistrovství světa ve fotbale 2010. Iker se totiž neudržel a krásnou brunetku po poslední otázce dlouze políbil. Romantické vzplanutí po zřejmě největším vítězství v kariéře proslavilo pár i za hranicemi jejich domoviny.

V posledních letech ale bojovali i s trably. Iker byl nucen ukončit profesionální kariéru po infarktu a Sara byla léčena s rakovinou. Nyní se tedy mraky zatáhly i nad jejich vztahem.

Oba se shodli, že se jejich láska vydala oddělenými cestami. Zůstávají ale milujícími rodiči dvou synů, sedmiletého Martina a čtyřletého Lucase. Veškeré vazby tak nepřetrhávají a na výchově se chtějí podílet i nadále oba.

„Jsme nesmírně hrdí na rodinu, kterou jsme vytvořili a na lásku, která nás tolik let naplňovala štěstím. Dnes se sice ubírá různými, ale ne vzdálenými cestami. Respekt, náklonnost a přátelství zůstanou,“ uvedli ve společném prohlášení, které oba zveřejnili.

Legendární gólman Iker Casillas a krásná reportérka Sara Carbonerová už netvoří pár.
Legendární gólman Iker Casillas a krásná reportérka Sara Carbonerová už netvoří pár.