Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Tenista Zverev je poprvé tatínkem. Proč se dcerou nechlubí?

Autor: ris

Ještě v říjnu se dušoval, kterak se nemůže dočkat svého prvního potomka, jehož mu pod srdcem nosila půvabná modelka Brenda Pateová (27). Byla to však od německého tenisty ruského původu Alexandera Zvereva (23) prázdná slova!  

Ve čtvrtek se loňskému finalistovi US Open narodila krásná dcerka. „11. března jsme byli požehnáni příchodem Mayly,“ svěřila se na Instagramu šťastná maminka, jež však s pomocí tatínka počítat nemůže. A ani nechce!

Sám Zverev příchod potomka přehlíží, i když na podzim tvrdil: „Poslední dny jsou pro mě velkou výzvou. Budu otcem ve 23 letech. Na dítě se ale velmi těším. I přes to, že s Brendou již netvoříme pár, máme dobrý vztah a chci převzít svou odpovědnost otce,“ řekl.

S bývalkou prý chtěl najít společnou řeč. „Postaráme se o růst toho malého človíčka. Více už nechci k tomuto soukromému tématu mluvit. Jsem si jist, že to zvládneme s Brendou vyřešit i bez zapojení médií.“

Jenže trpký rozchod zřejmě zanechal až příliš hluboké jizvy. Jak jinak si vysvětlit, že Zverev, který momentálně hraje na turnaji v Acapulku, novorozenou dcerku jaksi ignoruje. Na sociálních sítích místo radostné noviny zveřejňuje záběry ze svých vodních radovánek.

Expartnerka tenisty Alexandra Zvereva Brenda Pateová porodila krásnou holčičku
Expartnerka tenisty Alexandra Zvereva Brenda Pateová porodila krásnou holčičku