Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Legendární bombarďák Koller a krásná Hedvika už nejsou svoji: Mají štempl na rozvod!

Autor: nem

Táhlo se to, ale už mají konečně štempl. Legendární fotbalový bombarďák Jan Koller (47) a stále rajcovní šťabajzna Hedvika (43) jsou úředně rozvedeni od stolu i od lože.

„The End,“ napsala výmluvně na Instagram k zamilované svatební fotce z roku 2004 kyprá blondýnka Hedvika, které by figuru mohl závidět leckterá pětadvacítka. Přidala slova z duetu Karla Gotta a Marcely Holanové: „Čau lásko, ty jediná nejdražší, nejsladší…,“ aby bylo jasné, že se rozešli v dobrém.

„Ano, manželství jsme ukončili, máme to za sebou a všechno je v pohodě,“ potvrdil Blesku i právnicky definitivní rozlučku Jan Koller . „S Hedvikou máme dál kamarádský vztah a chceme, aby naše dcery byly šťastné,“ připojil slavný obr »Dino«.

Hedvika juniorka (17) a Kateřina (12) přebývají střídavě u taťky v Česku a u mamky v Monte Carlu, ale všichni se monackém knížectví potkávají. Jan má v rodné zemi pod Řípem lásku Zuzku (34) a Hedvika zvelebuje letní sídlo v letovisku Vence na Azurovém pobřeží Středozemního moře. Když tam vystavuje slunečním paprskům své tělo nahoře bez, zvídavé sousedy odhánějí žárlivé manželky od živého plotu…

Jejich pouť po tomto slzavém údolí pokračuje a každý holt má to své. „Můj život je sport, takže teď to mám dost těžké jako všichni. Aspoň jezdím na kole a chodím si zaběhat, ale už bych si strašně rád zahrál třeba tenis. Snad se toho světla na konci tunelu dočkáme,“ zadumal se nad vládními zákazy kvůli čínskému viru Jan Koller.

K této fotografii napsala Hedvika „The End“.
K této fotografii napsala Hedvika „The End“.