Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zbláznil se? Bývalý reprezentant byl zatčen za domácí násilí!

Autor: ama

Na tenhle výjezd kolumbijská policie jen tak nezapomene. Musela totiž zasahovat poté, co bývalý fotbalový reprezentant Fredy Guarin (34) fyzicky napadl své rodiče.

Už po příjezdu do domu, kde měl incident odehrát, bylo jasno. Záložník, který je pod smlouvou v domovském klubu Millonarios, ale dříve oblékal dres Interu Milán či FC Porto, byl ve značně podnapilém stavu, od krve a potrhaný. Kdepak, tady to na klidný oběd v rodinném kruhu nevypadalo.

Záběry, které se dostaly na sociální sítě, jsou alarmující, zvláště když se fotbalista nezdráhal vzpouzet i strážcům zákona. Není proto divu, že byl zatčen. „Když policie dorazila, zjistila, že v domě, kde byl syn zapojen do boje s rodiči, došlo ke zranění,“ řekl policejní šéf Jorge Vargas. „Rodiče požádali o pomoc, aby byla tato osoba odvezena,“ dodal.

Důvodem běsnění mohou být problémy v klubu – stárnoucí hráč prý nedobře reagoval na kritiku své váhy a chystal se z něj odejít. Alkoholem a následným atakem nejbližších si ale rozhodně nepomohl. „Millonarios FC smutně lituje událostí, ke kterým dnes došlo u Fredyho Guarina. Posíláme veškerou naši podporu jeho rodině,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Kolumbijský fotbalista Fredy Guarin má po napadení rodičů pořádný malér.
Kolumbijský fotbalista Fredy Guarin má po napadení rodičů pořádný malér.