Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mlátička Jágr! Nepříčetná hvězda bušila do soupeře ležícího na ledě

Autor: as

Maloval si to úplně jinak, je rozčarovaný. Hokejové legendě Jaromíru Jágrovi (49) se vzdaluje sen o návratu jeho kladenských Rytířů do extraligy a pořádně mu kvůli tomu pracují nervy. Naposledy předvedl na něj přímo nevídaný úlet!

Vrhl se na faulujícího jihlavského soka, který jej předtím trefil ramenem do obličeje, povalil ho na led, a pak? Ačkoli nebohý Strejček už ležel na zádech a bezmocně kopal nohama jako brouček, nad ním klečící hvězda do něj bušila pěstmi ve stylu bojovníků MMA, na které tak rád kouká!

„Nikdy bych soupeře úmyslně nezranil, takový nejsem,“ opakuje Jágr už třicet let své krédo. Pravda, zranit ho jistě nechtěl, jen mu pořádně nabančit, ale ani tak to k Jardovi nějak nepasuje. Tohle fakt nemá zapotřebí...

Za tento konflikt na konci druhé třetiny za stavu 1:3 dostali oba dvě minuty za hrubost, Jihlavští v závěrečné části přidali čtvrtou trefu a po dvou výhrách v Kladně mají extraligu na dosah. Možná i proto, že mlátička Jágr ve finálové sérii první ligy ještě nebodovala.

Jardovi tečou nervy.
Jardovi tečou nervy.