Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drahý, budu šedivá! Jágrova láska Dominika promluvila o nervech i o víře

Autor: as

Zatímco jemu bujná kštice i divoký plnovous už léta hrají všemi barvami, ona má vlasy jako ze škatulky. Jenže modelka Dominika Branišová (26), láska hokejové legendy Jaromíra Jágra (49), se bojí, že jí co nevidět naskočí šediny!

Nikdy prý nebyla náruživou fanynkou, hokej sledovala jako celý národ »povinně« jen během olympiád či mistrovství světa. „No a teď to prožívám, jako bych ho sama hrála. Očekávám pár šedivých vlasů, než tato sezona skončí,“ prozradila Domča se smíchem na sociální síti.

Tak moc dýchá se svým Jardou! Jeho kladenští Rytíři se chtějí skrz prvoligové play off prodrat zpátky mezi tuzemskou hokejovou smetánku a Jágrova partnerka jim ve VIP mačká nervózně palce ostošest. „Věřím, že příští rok bude extraliga!“ přála si.

Zdá se, že porost hlavy je u Jágrů klíčové téma. „Kdysi mi jedna stařenka řekla: Chlapče, chlapče, tvoje síla je ve vlasech,“ smál se hokejista, proč si nechává narůst hřívu. Dominika pro změnu právě teď fotí reklamu na v l a s ovo u kosmetiku. „Vlasy jsem neměla nikdy barvené, takže i díky tomu jsou zdravé,“ pochlubila se. Tak snad si je kvůli svému miláčkovi nezhuntuje.

Nejsem věřící, ale…

Zatímco Jarda je silně věřící a je již léta orientován na pravoslavnou církev, Dominika prý žádnou konkrétní víru nevyznává. „Věřím ovšem, že na tomto světě nejsme náhodou a že existuje nějaká vyšší moc. Také věřím, že díky myšlenkám, jaké máme, a energii, jakou vysíláme, si do života přitahujeme lidi, situace, věci. A je jen na nás, zda jsou pozitivní, nebo negativní,“ vyznala se mladá kráska.

Přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová
Přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová