Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Víme první! Hokejová hvězda Voráček je potřetí tátou: Zamlčel narození dcery

Autor: roc

Hattricků už pár dal, tenhle ale byl ten nejsladší. Hokejový miliardář Jakub Voráček (31) se stal potřetí otcem! Podle informací Blesku má tentokrát holčičku.

Nikdy se netajil tím, že by chtěl mít velkou rodinu. A stejně jako se ryšavému bombarďákovi splnil sen válet v nejslavnější soutěži světa, postupně se mu daří i tohle.

Zatímco prvního potomka, syna Kubíka (4), má »Voras« s Američankou Nicole, druhé dva zázraky porodila jeho česká láska Markéta, se kterou randil už během vztahu se zámořskou expřítelkyní. Matěje (1) přivedla půvabná zdravotní sestřička na svět v květnu 2019, kdy snajpr Philadelphie spěchal do porodnice v Uherském Hradišti z dějiště mistrovství světa Bratislavy, dcerka se jim podle informací Blesku narodila začátkem tohoto roku.

Už není třeba nic tajit a je čas blahopřát. Jediným, kdo z této noviny nebude mít zřejmě takovou radost, je kouč nároďáku Filip Pešán. Kvůli otcovským povinnostem totiž hrozí, že Voráček i v případě nepostupu Flyers do play off NHL vynechá blížící se šampionát v Rize (začíná 21. května).

Jakub Voráček s partnerkou Markétou
Jakub Voráček s partnerkou Markétou