Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Růžová souhra: Šampionka Serena s dcerkou vyladily formu do plavek!

Autor: vba

Další tenisový grandslam už klepe na dveře, Serenu Williamsovou (39) to ale moc nestresuje. S rodinkou si raději užívá pohodu na pobřeží Středozemního moře!

Že by ale tenisová královna zahálela, to se zrovna říct nedá. Byť na sociální sítě přidává jako modelka jednu stylizovanou fotku za druhou, za její postavou stojí pořádná dřina! Jak jinak si vysvětlit, že pryč jsou její oplácaná stehna. V plavkách po boku tříleté dcery Olympie je Serena jako proutek!

Naposledy se mladší ze sester Williamsových pochlubila snímky z dovolené ve francouzském Cannes, kam s celou rodinou zamířila. A právě manžel Alexis Ohanian – zakladatel internetového serveru Reddit, díky čemuž se stal miliardářem – zřejmě stojí za její proměnou. „Asi pět let zpátky jsem se dočkal největší pocty, když mi Serena řekla: Ty snad makáš ještě víc než já!“ chechtal se nedávno Ohanian, svou choť tím namotivoval a výsledky teď vidí celý svět.

Pomůže Williamsové tahle forma na French Open, které startuje už 24. května? Vždyť na grandslamový titul čeká nejlepší tenistka historie už od ledna 2017, kdy triumfovala na Australian Open.

Serena Williamsová se velmi často ukazuje v plavkách. Má k tomu důvod.
Serena Williamsová se velmi často ukazuje v plavkách. Má k tomu důvod.