Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Blyštivý luxus Dominiky Cibulkové: Hadí šperky za miliony!

Autor: ris

Vyrazit si do společnosti, to je její gusto. A porotcování na Miss Slovensko vzala bývalá tenistka Dominika Cibulková vážně dvojnásob! „Jak se řekne móda, můžete se na mě spolehnout,“ culila se hvězda, na níž se soustředily hledáčky kamer víc než na samotné soutěžící.  

Aby ne. Copatá »Cibule« se na slavnostní večer vyšnořila dokonale - svěřila se totiž do rukou svého dvorního stylisty Andreje Kusalíka.

Černé body doplnila tečkovanými průsvitnými punčochami a dlouhým kabátem bez rukávů. Celkový vzhled pak doplňovaly extravagantní rukavičky nad loket a navrch rockové sluneční brýle.

Nejvíc ale zaujala třpytivými doplňky prestižní italské značky Bvlgari. Náušnice, decentní náhrdelník i prsteny zaujaly hadím motivem. Osmnácti karátové zlato doplňovaly nefalšované diamanty, a tak není divu, že cena těchto parádiček se vyšplhala vysoko nad dva miliony korun.

Parádnice Dominika Cibulková se na porotcování Miss Slovensko vyšňořila dokonale! Šperky za miliony se na ní jen třpytily...
Parádnice Dominika Cibulková se na porotcování Miss Slovensko vyšňořila dokonale! Šperky za miliony se na ní jen třpytily...