Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Boxer Fury v slzách: Novorozená dcera je na přístrojích! Modlete se za ni, prosí

Autor: sm

Britský profesionální boxer Tyson Fury (32) se v neděli stal pošesté otcem. Spolu s manželkou Paris (31) přivítali na světě dcerku Athenu. Radost ale brzy vystřídal strach. Holčičku totiž lékaři museli urychleně napojit na ventilátor.

Během pondělí se situace zdála mnohem lepší, když dcerku boxera mohli doktoři z ventilátoru odpojit a přeložit z JIP na standardní péči. „Vede si fantasticky. Je ji mnohem lépe. Není už na ventilátoru,“ oznámili rodiče.

V úterý se ale situace zhoršila a miminko muselo zpět. Fury následně přidal na sociální sítě obrázek své novorozené holčičky s popiskem: „Malá Athena je zpět na jednotce intenzivní péče. Modlete se za ní, prosím.“

Malá Athena musela zpět na jednotku intenzivní péče.
Malá Athena musela zpět na jednotku intenzivní péče.

Na fotce je vidět, že holčičku museli zdravotníci opět napojit na přístroje a ventilátor. Sportovec ale kromě proseb o modlitby nezůstal sedět s rukama v klíně a otevřel finanční sbírku GoFundMe pro dům Ronalda McDonalda v Liverpoolu, který poskytuje ubytování rodinám, zatímco jejich děti jsou ošetřovány v nemocnici.

Velkou podporou jsou pro Furyho a jeho manželku nejen děti Venezuela (10), Prince John James, (8), Prince Tyson II (4) Valencia, (3) a Prince Adonis Amaziah (16 měsíců), ale také fanoušci, kteří svými příspěvky na podporu páru a jejich novorozené dcerky zaplavili instagram.