Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zamilovaní Šafářová s Plekancem: Promluvili o dalším miminku!

Autor: ama

Není to tak dávno, co tenistka Lucie Šafářová (33) s hokejistou Tomášem Plekancem (38) vytroubili do světa, že plánují veselku. Teď nechali nahlédnout do svého soukromí ještě víc. V pořadu KB interview na CNN Prima News řekli, jak to mají s dalším miminkem?

Dočká se tedy jejich roční dcerka Leontýnka sourozence? „Když jsme takhle tři, je dům plný radosti. Zatím nás Leontýnka jako dítě naplňuje,“ svěřila se Lucka. „Ale ať řekne Tomáš, jestli má jiné plány,“ usmála se na milovaného partnera.

Tatínek synů Matyáše a Adama, které má s exmanželkou Lucií Vondráčkovou, šibalsky dodal: „Zatím to máme jako polootevřené téma. Polootevřené i polozavřené.“ A podobné to je prý také se svatbou. „To je také polootevřené,“ potvrdila »Šafi«.

Ženicha si zcela jistě vybrala na jedničku. Opora kladenských Rytířů jí občas pomůže i s domácími pracemi. Třeba, když Tomáš prohrál tradiční »střižbu« o povlíkání postele. Moc mu to ovšem nechutnalo. „Cejtil jsem se dost mizerně,“ přiznal se smíchem. „Ale mně se pak krásně spalo,“ dodala Lucka.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová mají dceru Leontýnku
Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová mají dceru Leontýnku