Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přiznání tenisové hvězdy: Svatba mě stála majlant!

Autor: ptr

Patřila k top světovým tenistkám a vydělala pořádný balík. Polská tenistka Agnieszka Radwańská (32), která loni přivítala na světě prvorozeného syna, se v polském pořadu »Svatby hvězd« doznala, že její pompézní veselka stála celé jmění.

»Aga«, jak se úspěšné tenistce přezdívá podle křestního jména, se vdávala v roce 2017. Za muže si vzala svého sparingpartnera Dawida Celta (35). Slavnostní událost se konala v Krakově. To je rodným městem krásné brunetky, která před třemi lety ukončila kvůli zdravotním problémům kariéru. Původní odhady médií mluvily o částce okolo milionu a sto tisících korunách za celou svatbu, ale zdá se, že to byl dosti podceněný odhad.

Agnieszka totiž po letech přiznala, že jen její šaty vyšly na skoro tři sta tisíc korun. Luxusní róbu navrhla Agnieszka Maciejaková a její výroba trvala osm měsíců kvůli 6,5 tisícům krystalů Swarovski, které na ní byly ručně přišité. Na výrobu bylo potřeba také sto metrů tylu. A byly to jen jedny šaty ze tří, které tenistka během veselky a následné oslavy vystřídala.

Uvedla také, že částky za pronájem místa a ochranku byly o dost vyšší, než se původně odhadovalo. „Platila jsem za soukromí, které také stojí peníze,“ pojmenovala další položku »Aga«. Konkrétní finální částku za celou svatbu sice nakonec neprozradila, ale z jejích slov je jasné, že se jednalo o pořádně mastný účet.

Radwaňská se svým manželem Dawidem Celtem.
Radwaňská se svým manželem Dawidem Celtem.