Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drsná kritika dcery Borise Beckera: Po tátovi mám jen vlasy!

Autor: ris

Dcera tenisové legendy a šestinásobného grandslamového šampiona Borise Beckera (53) Anna Jermakovová (21) promluvila, jaký byl slavný Němec vlastně táta. A co po něm zdědila?

Na nemanželskou dceru neměl tenista velký vliv. Mnohem blíž má Anička ke své mamince Angele, s níž žije v Londýně. „Vyrůstala jsem jenom s ní. Ona je moje největší opora,“ řekla Bildu charismatická modelka.

Zavzpomínala, jak moc ji změnila covidová pandemie. Hodně během ní přemýšlela. „A to zcela jiným způsobem. Snažila jsem se přijít na to, kdo byl ke mně spravedlivý. Kdo se snažil a opravdu stál při mně,“ popisovala.

A Becker s nevlastními sourozenci to rozhodně nebyli. „Všichni žijeme jinde. Nevyrůstali jsme spolu, takže to pro nás nebylo snadné,“ vyprávěla Anna. Co jí tedy s tatínkem spojuje? „Asi jen můj vzhled, vlasy a obličej. To říkají všichni. A bylo by fajn být tak silný jako on.“

Dvakrát rozvedený tenista pro ni není životní inspirací. Buduje si vlastní život, studuje dějiny umění, má všeobecný přehled. „Ráda se učím. Teď to vypadá, že jsem šprt, ale mám to fakt ráda,“ směje se dáma s velkým snem. „Chtěla bych být herečkou, ale stydím se. Bojím se odmítnutí, ale beztak to jednou zkusím,“ dodala.

Anna Jermakovová, nemanželská dcera Borise Beckera
Anna Jermakovová, nemanželská dcera Borise Beckera

Tenista Boris Becker jen zírá: Jeho luxusní vilu obsadil nahatý hipísák!
Video se připravuje ...