Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Velikáni české kopané Čech a Nedvěd si dali dostaveníčko v Turíně: Čau bafuňáři!

Autor: nem

„Máš pěknou sekretářku? Umí kafe? Co ti dali za služební káru?“ V Turíně si při mači Ligy mistrů Juventus – Chelsea (1:0) dali dostaveníčko velikáni české kopané. U lajny na Allianz Stadium v metropoli Piemontu se objímali viceprezident turínského oddílu Pavel Nedvěd (49) a technický direktor londýnských »Blues« Petr Čech (39). Měli o čem debatovat.

Ti dva pardálové se něco naválčili za nároďák zpod Řípu a dnes jsou z nich vrcholoví bafuňáři. „Oba dva jsme skončili, takže jsme v jiné roli. Za kluby jsme se potkali na oficiálním obědě. Vyměnili jsme si zkušenosti,“ povídal do kamery TV Nova legendární strážce tyčí »Čechíno«. Ovšem řeč nevedli jen o kopání do meruny.

„Bylo to fajn, moc příjemné. Popovídali jsme si, i když ne vůbec o fotbale, probrali jsme spíš život,“ připojil nejlepší český plejer všech dob »Méďa«. Možná se činovník turínské »Staré dámy« Pavel Petrovi pochlubil, že jeho mladičká přítelkyně Lucie Anovčínová (25) nedávno vystudovala univerzitu Collegium Humanum s titulem magistra…

V každém případě však hovořil o »Čechínovi« s obřím uznáním. „Je to zvláštní pocit. Petr je na vysoké funkci v Chelsea a odvádí tam skvělou práci. Mít Čecha, řekněme, je to slovní hříčka, na takové pozici v tak velkém klubu, to si myslím, že klobouk dolů,“ vysekl poklonu miláček fandů Juventusu Pavel Nedvěd . „Už jsem tady dvacet let. Lidé mě docela znají a je to příjemný pocit, když vás mají rádi,“ usmál se pod vousy »Grande Paolo«.

Vrcholní činovníci gigantů poklábosili před duelem LM.
Vrcholní činovníci gigantů poklábosili  před duelem LM.