Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ukázali se světu: První foto Pastrňáka a jeho Rebeccy od tragické události!

Autor: ptr

Během chvilky se jim zhroutil svět. Dlouho očekávaný syn Viggo zemřel pouhých 6 dní po porodu. Taková událost zasáhne každého a nejinak tomu bylo u Davida Pastrňáka (25) a jeho milované Rebeccy Rohlssonnové (27). Těžkým časům čelili bok po boku a zdá se, že i když to nikdy zcela nepřebolí, tak už se opět dokážou usmát a ukázat se světu.

Přítelkyně našeho nejlepšího hokejisty, který v pátek ovládl popáté v řadě anketu Zlatá hokejka, čímž překonal i legendárního Jaromíra Jágra, zveřejnila na svém instagramovém účtu první foto od tragické události. Celý svět tak konečně mohl spatřit oblíbený pár i s toužebně očekávanými úsměvy. Krutá rána osudu nezlomila jejich ducha. Tuto potěšující skutečnost ocenil každý, kdo zmíněnou fotku spatřil.

Krásná Rebecca jako popisek fotky použila jednoduše srdíčko. Tím vyjádřila vlastně vše. Láska k Davidovi přetrvává a sílí. Překonali spolu i ty nejhorší chvíle svých životů. „Máme nad námi Anděla, který se na nás dívá, a nazýváme ho Syn. Budeme tě navždy milovat,“ napsal hokejista Bostonu Bruins, když srdceryvnou skutečnost oznamoval a je více než jasné, že to do posledního písmene platí.

První foto páru od tragické události.
První foto páru od tragické události.