Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sebastian Korda trénoval s Berdychem: Rodí se nová spolupráce?

Autor: ptr

Americký rodák a syn legendárního tenisty Petra Kordy Sebastian (21) se v posledních dnech vyskytuje v Praze. Kromě randíček se svou milovanou Ivankou Nedvědovou (24) nezapomíná ani na pořádné tréninkové dávky. Dře na kurtech pražské Sparty a přizval si k tomu i jednoho výjimečného parťáka.

Sparingpartnera mu totiž dělal jeden z nejlepších tenistů české historie Tomáš Berdych (36). Sebastian se připravuje na poslední tři turnaje letošní sezony a trénink s bývalou světovou čtyřkou mu jistě pomůže. Určitě by rád získal svůj druhý turnajový titul. Zatím má na kontě jediný osamocený, který vyhrál letos v květnu na turnaji v italské Parmě.

Zda se bude jednat o pravidelnější spolupráci je těžko předvídatelné, ani jeden z hráčů nic takového nenaznačil. Mladý Korda ale považuje Prahu za svůj druhý domov a tak se s »Berďou« rozhodně v budoucnu můžou opět setkat. A kde jinde by si měli dávat sraz než na tenisovém kurtu. „Skvělý týden v mém druhém domově s mým týmem. Poslední 3 turnaje roku! Jedeme! Díky Tomášovi za skvělý trénink,“ poděkoval talentovaný tenista české jedničce poslední dekády na Instagramu.

Sebastian Korda se svým týmem a Tomášem Berdychem
Sebastian Korda se svým týmem a Tomášem Berdychem