Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Křetínský buduje ve West Hamu českou kolonii: BARÁK za půl miliardy!

Autor: mib

Daniel Křetínský (46) je protřelý investor. Ale jeho další nákup se netýká nemovitosti, jak by se mohlo zdát. To by jen sparťanský majitel rád ve »svém« novém klubu viděl dalšího českého fotbalistu – Antonína Baráka (27)!

Křetínského coby vlastníka 27procentního podílu West Hamu čeká v lednu první přestupové období. A média už začínají spekulovat, koho trenérovi Davidu Moyesovi (58) koupí. Skoro aby se »Kladiváři« pomalu začali učit češtinu!

Opora nároďáku

Jednou z posil by totiž mohl být Barák, který má stejně jako trio Souček, Coufal, Král mistrovský titul se Slavií a patří mezi opory nároďáku. West Ham je údajně připraven do Verony poslat kolem půl miliardy korun!

Za takovou pálku odcházel z vršovického klubu do Londýna reprezentační kapitán Tomáš Souček (26), dražší byli v historii jen dva Češi – dokonce dvakrát Patrik Schick (25) a legendární Pavel Nedvěd (49), když před 20 lety šel z Lazia do Juventusu.

Nadaný režisér

„Antonín je technicky nadaný režisér s útočným myšlením. Ale je však také velmi pracovitý. Tím by určitě imponoval kouči Moyesovi,“ píše web Hammers.news.com, který se zabývá děním ve West Hamu. Hned však dodává,že prioritou číslo 1 by pro Křetínského a spol. mělo být podepsání anglické hvězdy Jesseho Lingarda (28).

Český podnikatel, do jehož majetku patří rovněž vydavatelství deníků Blesk a Aha!, by nejspíš i tak místo na nějaký ten BARÁK v londýnském panství našel. Nebo se mu plány zboří?

Spekulace začaly: Koho koupí Daniel Křetínský trenérovi Davidu Moyesovi? Mluví se o Antonínu Barákovi.
Spekulace začaly: Koho koupí Daniel Křetínský trenérovi Davidu Moyesovi? Mluví se o Antonínu Barákovi.