Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílený výsledek zápasu: Boxerka byla po 236 úderech k nepoznání!

Autor: ptr

Boxerské utkání mezi portorickou superstar Amandou Serranovou (33) a Španělkou Miriam Gutierrezovou (38) skončilo neuvěřitelnou proměnou španělské boxerky. Obličej jí natekl po stovkách úderů tak moc, že byla absolutně k nepoznání. I proto si vysloužila slova uznání od vítězky duelu za svou nezdolnost.

Španělka inkasovala těžko uvěřitelných 236 úderů, ale i tak dotáhla zápas až k rozhodnutí rozhodčích. Tam už však neměla díky viditelné převaze soupeřky šanci a prohrála zcela jednoznačně. Spokojená Serranová si tak opět vylepšila svůj famózní poměr výher a proher v profesionálním ringu. Aktuálně má 42 výher a jen jedinou prohru.

„Chci poděkovat své taneční partnerce Miriam Gutierrezové, nepřišla si sem lehnout. Je to tvrdá bojovnice,“ ocenila Amanda svou soupeřku, že i přes pořádný příval úderů, dokázala odolat knock-outu. „Nikdy jsem se necítila tak špatně po výhře. Moje soupeřka je válečnice a já jen dělala svou práci. Miriam je ve skutečnosti jedna z mých soupeřek, kterou mám nejraději. Tak skromná, milá a s velkým srdcem. Nebojácná v každém směru,“ doplnila později.

Boxerka z Madridu zapsala už druhou prohru z posledních tří duelů a výrazně si tak pohoršila své statistiky. Ale díky tomuto zápasu se celosvětově proslavila. Její zdevastovaný obličej obletěl svět a zaujal i veřejnost, která normálně box vůbec nesleduje.

Zdevastovaný obličej Miriam Gutiérrezové po souboji s Amandou Serranovou.
Zdevastovaný obličej Miriam Gutiérrezové po souboji s Amandou Serranovou.