Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální tajemství boxerské legendy Tysona: Jak upouštěl páru před zápasem?

Autor: ptr

Jeden z nejslavnějších boxerů světa Mike Tyson (55) už má sice svoje nejslavnější časy za sebou, ale emoce dokáže probudit i dnes. Vždy se vědělo, že žije bohémským životem, ale řada okolností zůstávala fanouškům dlouho skryta. Jako tento pikantní detail o přípravě na boxerské duely.

Od jeho prvního titulu mistra světa uplynulo už pětatřicet let a tak už se dá na spoustu příhod jen vzpomínat. Jeho blízký přítel a důvěrník Rudy Gonzales se podělil o intimní detail, který pamatuje ze společných úspěšných časů.

Mike potřeboval sex těsně před zápasem. „Když nebudu mít sex, tak toho chlapa zabiju,“ říkával prý veleúspěšný boxer. Vždy si tedy našel nějakou z fanynek, aby měl potřebný výdej energie a svého soupeře tak neubil k smrti. Rudy mu pomáhal shánět partnerky, které pak schovával v šatně nebo na záchodech. „Mike tam za nimi vešel, vyrazil z nich duši a řekl: Dobře, ten chlap dnes přežije,“ vyprávěl Gonzales.

Díky upuštění páry tak možná jeho zápasy nekončily tragicky. Přece jen »Iron Mike« zvítězil během kariéry v 50 zápasech a z toho 44 bylo K.O..

Boxerská legenda Mike Tyson
Boxerská legenda Mike Tyson