Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Večírek smrti: Fotbalový reprezentant (†23) byl při rvačce na párty zavražděn!

Autor: ptr

Šokující konec měl večírek na Ostrově svatého Davida, který je součástí Bermud. Před restaurací, kde se konal večírek, došlo k rozmíšce a v následné bitce byl opakovaně pobodán Osagi Bascome (†23), který následně zraněním podlehl. Mladý fotbalista byl reprezentantem Bermud a měl za sebou angažmá ve Španělsku i Anglii.

Záložník byl sice ihned po útoku převezen do nemocnice, ale lékařům se už nepodařilo mladý život zachránit. Celý incident začala vyšetřovat policie. Ta již zatkla čtyřiadvacetiletého muže, který je z útoku podezřelý. Dále také požádala veškeré svědky tragické události, aby jí pomohli celý případ osvětlit.

Osagi Bascome odehrál za národní tým šestnáct utkání a vstřelil jednu branku. Pocházel z fotbalové rodiny, což dokazuje i fakt, že jeho otec národní tým Bermud trénuje. I přes svůj mladý věk měl za sebou velmi zajímavé fotbalové štace.

V mládeži působil ve španělských klubech Valencia a Levante. Jako dospívající pak přestoupil do anglického Bristolu, kde hrál za tým do třiadvaceti let. Do prvního týmu se ale nedokázal prosadit a tak se vrátil na rodné Bermudy.