Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Krasobruslařka (†18) zahynula s přítelem (†18) při děsivé nehodě! Smetla je dvě auta

Autor: ptr

Její talent byl nezpochybnitelný a měla před sebou slibnou kariéru, během okamžiku je vše jinak. Mladá italská krasobruslařka Elly Mattiuzzová (†18) už na led bohužel nikdy nevstoupí. Podlehla zraněním při hrozné autonehodě, která stála život i jejího přítele Daniela Volantiho (†18). Itálie smutní nad ztrátou dvou mladých životů.

Sympatický pár jel v sobotu večer z Borgo Maggiore v San Marinu po neblaze proslulé silnici Sottomontana, která je známá řadou nehod. Bohužel ztratili kontrolu nad svým Fiatem 500 a po smyku narazili do svodidel v protisměru. Následně do jejich vozidla narazil Volkswagen Golf a dílo zkázy dokonal vůz BMW.

Z trojitého nárazu bohužel neměl ani jeden z dvojice šanci vyváznout. Smrt byla okamžitá. Devatenáctiletý řidič Volkswagenu byl převezen do nemocnice s lehkými zraněními a řidič BMW vyvázl bez zranění.

Mattiuzzová byla známá jako velká naděje krasobruslení, účastnila se například Mistrovství světa juniorů v roce 2019 ve Švýcarsku. Před dvěma lety opustila školu v Riccione, kde se seznámila se svým přítelem Danielem, a přestěhovala se s rodinou do Milána. Právě tady pracovala na své krasobruslařské kariéře, když se stala součástí skupiny »Hot Shivers«. Postupně se vypracovala v jednoho z lídrů uskupení.

„Máme na Elly krásné vzpomínky. Byla dívkou, která milovala být s přáteli a měla s nimi krásný vztah. Na tom je náš tým založen. Nemůžeme tomu uvěřit. Jsme zničeni,“ zveřejnila skupina vyjádření k tragické události.

Mladý pár zahynul při hrozné autonehodě.
Mladý pár zahynul při hrozné autonehodě.