Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Když češe táta: Takhle má Lewandowski vychytanou péči o dceru!

Autor: sm

Nepracuj tvrdě, pracuj chytře! Tohle motto si vzal k srdci nejspíš i slavný polský kanonýr Robert Lewandowski. Útočník německého velkoklubu teď nejen svým fanouškům ukázal, pomocí jakého fígle se dokáže vypořádat s nesnadným úkolem udělat své dcerce dokonalý culík.

Dokonalý culík zvládl fotbalista Bayernu Mnichov své čtyřleté dcerce Klárce vytvořit během pár sekund. Pomohl si k tomu vysavačem, do kterého nechal vlásky nasát a pak na ně jen šikovně přetáhl gumičku.

Trik už v minulosti koloval na internetu a polského fotbalistu nejspíš natolik zaujal, že si jej časem osvojil. Zručnost, jakou předvedl a spolupráce, kterou prokázala Lewandowského dcera, totiž vypovídá o tom, že takhle sehraná dvojka rozhodně netvoří účes poprvé. Brzy mu navíc na česání přibude další zájemce. S manželkou Annou má totiž kromě Klárky ještě druhou dcerku, roční Lauru.

Video se stalo na internetu virálním a Robertovi se podruhé v krátké době, tentokrát možná ne úplně plánovaně, povedlo získat velkou pozornost. Naposledy na sebe upozornil mimo jiné i získáním titulu nejlepšího fotbalisty FIFA. 

Robert Lewandowski ukázal, jak vytvořit dokonalý culík
Robert Lewandowski ukázal, jak vytvořit dokonalý culík