Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

To bude tanec! Bijec Végh a tenistka Cibulková se utkají ve slovenské »Star Dance«

Autor: ris

Před dvěma lety si „zatancoval“ kvapík s Karlosem Vémolou, jehož v kleci při souboji století odrovnal jako Dorota Máchalová mlynáře Máchala, a stal se tak nejlepším zápasníkem česko-slovenské MMA scény. Od té doby ho český bijec přemlouvá k odvetě. Jenže... Attila Végh (36) má v plánu úplně jiný čardáš. Na jaře bude hvězdou slovenské obdoby Star Dance. Soupeřem na parketu mu bude i tenisová sexbomba Dominika Cibulková (31).

„Přijal jsem výzvu, která mě vždycky lákala,“ chechtal se Attila na instagramu. Trsnout si před porotou je pro něj očividně větší vzrůšo než tahanice s Vémolou. „Málokdo to ví, ale tanec je moje srdcová záležitost, i když tančit vůbec neumím. O to větší sranda bude. Možnost naučit se to jsem nemohl odmítnout.“

O titulový pás se utká také s odhodlanou hvězdou Cibulkovou. „Je to velká výzva, na kterou se těším, protože všichni víte, že jsem velký bojovník.“ Také ona nemá s tancem valné zkušenosti. „Upřímně přiznávám, že jsem nikdy netančila ani jsem neměla takovou ambici. Když jsem ale viděla tým, který na této show pracuje, neváhala jsem. Snad si užijeme hodně legrace,“ vzkázala fanouškům před sledovaným zápasem.

Dominika Ciibulková si užívá dovolenkovou plavbu na luxusní jachtě
Dominika Ciibulková si užívá dovolenkovou plavbu na luxusní jachtě