Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhada kolem krásné Jeleny: Kam »zmizela« Djokovičova manželka?

Autor: sm

Jelena Djokovičová vždy působila jako starostlivá manželka, která je po boku svého muže ve všech důležitých situacích. Nejinak tomu bylo ve chvíli, kdy Novak bojoval v Austrálii o vízum. Velice aktivní byla také na sociálních sítích i ve veřejném prostoru, teď se ale zcela stáhla.

Poslední zprávu do světa vydala Jelena Djokovičová 7. ledna. Tou dobou byl její muž v Austrálii, řešil trable s vízy a také musel oželet pravoslavné Vánoce s rodinou.

„Dnes jsou pro nás Vánoce, přeji všem, aby byli zdraví, šťastní, v bezpečí a společně s rodinami. Přáli bychom si, abychom dnes byli všichni pohromadě, ale útěchou mi je, že jsme alespoň zdraví. A z této zkušenosti budeme růst,“ napsala tehdy krásná Jelana k fotce z pláže, na které svého muže láskyplně líbala.

„Děkuji vám, milí lidé, na celém světě, že jste svým hlasem poslali lásku mému manželovi. Zhluboka se nadechuji, abych se uklidnila a našla v této chvíli vděčnost (a pochopení) pro vše, co se děje,“ popsala své pocity.

„Jediným zákonem, který bychom měli všichni respektovat přes všechny hranice, je láska a úcta k druhému člověku. Láska a odpuštění není nikdy chybou, ale mocnou silou. Přeji vám všem vše dobré,“ ukončila svůj poslední post.

Zatímco si Novak po vyhoštění z Austrálie užívá života-  vydal se například do Černé Hory, kde navštívil tamní klášter a restauraci - Jelena po jeho boku vidět není. Neobjevila se ani na záběrech z narozeninové oslavy srbské tenistky Olgy Danilovičové, kde se Djokovič velmi dobře bavil. 

Půvabná blondýnka, která má s Djokovičem dvě děti, také přestala být aktivní na sociálních sítích. Jde při tom o něco velmi nezvyklého, protože například v prosinci o sobě prostřednictvím instagramového účtu dávala fanouškům vědět téměř každý den.

Světová média si také nemohla nevšimnout, že se modelka zcela vyhnula demonstracím a akcím na Djokovičovu podporu, které hojně přiživovali jeho rodiče a sourozenci.

Vytvořila Djokovičova australská lapálie také šrám na jeho manželství? Ani srbští novináři nemají o manželce tenisty žádné informace, a tak fanouškům páru nezbývá nic jiného, než čekat.

Půvabná manželka Novaka Djokoviče Jelena o sobě světu dlouho nedává vědět. Poznamenala snad neúspěšná Djokovičova australská mise i jejich vztah?
Půvabná manželka Novaka Djokoviče Jelena o sobě světu dlouho nedává vědět. Poznamenala snad neúspěšná Djokovičova australská mise i jejich vztah?