Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Utajená svatba: Těhotná Plíšková se sparťanem Hanckem do toho praštili

Autor: sm

Tohle se jim povedlo ututlat dokonale! Tenistka Kristýna Plíšková a fotbalista Dávid Hancko si řekli své ANO. Velký den se jim povedlo utajit až do samotného konce, po kterém se Kristýna na sociálních sítích pochlubila romantickými fotografiemi.

„Dokud nás smrti nerozdělí,“ napsala těhotná tenistka k černobílým fotografiím, na které je její drobné bříško sotva patrné pod jednoduchými bílými šaty. Mnohem výraznější jsou na obrázcích prstýnky, jejichž nasazením manželé zpečetili svou lásku.

„A jsi v háji,“ vtipkovala v komentářích sestra nevěsty, Karolína Plíšková. Ta sama před několika lety vstoupila do manželského svazku s Michalem Hrdličkou. „Jako ty,“ reagovala na ni pobaveně Kristýna. 

Na fotografiích, které novomanželé po svatbě sdíleli, je vidět, že si Dávid za svědka vybral svého sparťanského kolegu Ladislava Krejčího. Kristýně svatbu odsvědčila její sestra Karolína.

Dávid požádal Kristýnu o ruku během loňského léta. V prosinci pak přišlo oznámení o tom, že je tenistka těhotná a brzy by se měli dočkat společného potomka.

Tenistka Kristýna Plíšková a fotbalista Dávid Hancko si řekli ANO
Tenistka Kristýna Plíšková a fotbalista Dávid Hancko si řekli ANO