Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Svatba Hancka a Plíškové proběhla v utajení: »ANO« si řekli na úřadě! A co příjmení?

Autor: om, red

Zamilovaní tajnůstkáři. A novomanželé. Fotbalista Dávid Hancko (24) s tenistkou Kristýnou Plíškovou (29) se po dvouleté známosti vzali. »Ano« si řekli na úřadě v Praze už 3. února, veřejně se však pochlubili až v sobotu.

„Dokud nás smrt nerozdělí,“ napsala pod fotky z veselky Kristýna. Už koncem dubna má do rodiny přibýt třetí člen, novomanželka má termín porodu. Všichni budou Hanckovi, jelikož přijala manželovo příjmení.

Pokud se ještě aspoň na chvíli vrátí k tenisu, což má v plánu, možná zůstane »na kurtech« u svého původního příjmení. Tak to ostatně provedla i její sestra Karolína. Ta je už tři roky provdaná za Michala Hrdličku, přijala příjmení Hrdličková, ale na turnajích stále figuruje jako Plíšková, jelikož tak ji znají ve světě.

Karolína sestře svatbu odsvědčila, Dávid si pozval za svědka spoluhráče ze Sparty Ladislava Krejčího mladšího, takže osazenstvo obřadu bylo kompletně sportovní.

V pondělí navíc pár zveřejnil foto plodu své lásky, když se Kristýna pochlubila snímkem z ultrazvuku. Děťátko se má čile k světu a rodiče jsou na jeho příchod velmi natěšení.

Kristýna se pochlubila fotkou svého děťátka.
Kristýna se pochlubila fotkou svého děťátka.