Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Utekla před bičováním! Organizátorku MS v Kataru znásilnili, sama měla pykat

Autor: lks

Do její snové práce se vkradla noční můra. Organizátorku fotbalového MS v Kataru znásilnili. A když se s incidentem svěřila policii, tvrdě narazila. Místo pomoci se sama dočkala obvinění z cizoložství!

Mexičanka Paola Schietekatová (28) v arabské zemi pomáhala s přípravami na letošní šampionát (hraje se na přelomu listopadu a prosince), když se do jejího bytu v Dauhá vloupal kolega, kterého dobře znala. Ten nebohou Mexičanku znásilnil a vyhrožoval jí smrtí!

Stejně děsivý šok pak přišel na policejní služebně. Podle práva šaría je totiž znásilnění považováno za nemanželský sex, a ten se v Perském zálivu tvrdě trestá! „Hrozí jí sto ran bičem a sedm let vězení,“ informoval britský deník Daily Mail. Paole nepomohlo ani to, že útočníka vyfotila. „Neměla jsem snímky, které by prokázaly, že k napadení došlo,“ řekla nebohá žena.

Její právníci proto přišli s »vychytralým« nápadem. Mexičance poradili, že když si onoho násilníka vezme za muže, vyhne se trestu! Není proto divu, že Paola zvedla kotvy a utekla zpět do vlasti. „Nikdy jsem nevydechla s větší úlevou, než když mi dali razítko do pasu,“ sdělila. Z problémů ji to ale definitivně nedostalo. Obvinění jsou stále platná a vzpomínky na onu událost z její hlavy už nejspíš nikdy nezmizí.

Mexičanka Paola Schietekatová v arabské zemi pomáhala s přípravami na letošní fotbalový šampionát.
Mexičanka Paola Schietekatová v arabské zemi pomáhala s přípravami na letošní fotbalový šampionát.