Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šílené napadení během závodu: Atlet sejmul běžce pěstí!

Autor: ptr

Nepochopitelný incident se odehrál na běžeckých závodech středních škol na americké Floridě. Šílené a zákeřné napadení zezadu zanechalo všechny přihlížející v šoku. Průběžný lídr byl »knockoutován« od jednoho z atletů pohybujících se okolo dráhy.

Incident se odehrál na závodech s názvem  Tohopekaliga Tiger Invitational, které se konají nedaleko Orlanda ve městě Kissimmee. Očití svědci popsali, že atlet v černém stál přímo na trati závodu. Vedoucí běžec v bílo-červené kombinaci na něj nejdříve křičel, ale v dalším kole se atlet naschvál postavil přímo do cesty běžce, který ho proto prudce odstrčil. To však vedlo k následnému incidentu, kdy ho atlet dohnal a uštědřil mu pořádnou ránu pěstí.

Je až s podivem, že po takovém incidentu se dokázal běžec zvednout a dokončit závod. Pořádající škola odmítla incident komentovat, protože ani jeden z účastníků skandálního okamžiku není jejich studentem. Následně byla k tomuto napadení přivolána i místní policie, ale zatím nebyla překvapivě vznesena žádná obvinění.