Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smrt Ronaldova syna: Slova útěchy od milované sestry, spoluhráčů i Bolta

Autor: ljš

Prožívají obrovskou bolest... Útočník Manchesteru United Cristiano Ronaldo s přítelkyní Georginou Rodrigézovou v pondělí oznámili zdrcující zprávu, že při porodu přišli o jedno z očekávaných dvojčat. Vzápětí se strhla vlna kondolencí a podpory.

Ronaldova sestra Katia na svém Instagramu zveřejnila emotivní vyjádření. „Miluji vás a jsem s vámi celým svým srdcem. Ať vás Bůh ochraňuje a posiluje na vaší cestě,“ napsala.

Vzpomněla i svého a Cristianova otce, chlapečkova dědečka, který zemřel v roce 2005. „Náš andílek už sedí tátovi na klíně,“ uvedla. „A naše malá holčička je tu pevná, silná a plná zdraví a bude nám každý den ukazovat, že jediné, co je důležité, je láska,“ dodala Katia.

Ronaldův otec zemřel ve věku 52 let na selhání jater v důsledku nadměrného pití alkoholu. Cristiano jeho ztrátu těžce nesl. V roce 2019 se v jedné televizní show rozplakal, když mu pustili staré video právě s tátou.

Krom sestry Ronaldovi vyjádřil podporu i jeho tým. „Tvoje bolest je i naše bolest. Posíláme lásku a sílu tobě i tvé rodině,“ napsali.„Jsem s tebou a Georginou, brácho. Je mi to hrozně líto,“ dodal za všechny Marcus Rashford. Přidal se i velký fanoušek United, bývalý sprinter Usain Bolt . Ten Ronaldův příspěvek okomentoval emotikonami modlících se rukou. Fotbalová legenda Gary Lineker uvedl, že je to strašná zpráva. „Upřímnou soustrast, tobě i tvé rodině,“ dodal. 

Fenomén Ronaldo: kde všude hrál a v čem tkví jeho recept na úspěch?
Video se připravuje ...

Rodina se dvojčat, které Georgina nosila pod srdcem, nemohla dočkat. Bohužel po jejich narození přišla tragická zpráva. Chlapeček zemřel
Rodina se dvojčat, které Georgina nosila pod srdcem, nemohla dočkat. Bohužel po jejich narození přišla tragická zpráva. Chlapeček zemřel