Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mateřství v luxusu! Partnerka Ronalda zveřejnila fotku s miminkem v tryskáči

Sedm týdnů. Přesně tak dlouho je na světě nejnovější přírůstek do rodiny slavného fotbalisty Cristiana Ronalda (37) v podobě dcery Esmeraldy. Nyní zveřejnila Georgina Rodríguezová (28), přítelkyně hvězdného útočníka Manchesteru United, nové foto s novorozencem v soukromém tryskáči.

Ronaldo se po náročné sezoně vydal s rodinou na dovolenou, než mu začne příprava na další ročník. Na rodinné fotce můžeme vidět Georginu, jak kolébá malou Esmeraldu zatímco za ní je pětinásobný držitel Zlatého míče společně s dalšími dětmi, konkrétně Cristiano Jr. (11), Eva (5), Matteo (5) a Alana Martina (4). Destinaci dovolené ale Ronaldo nezveřejnil.

Dovolená s láskou

„Můj život,“ napsala Rodríguezová k fotkám na instagramu. Na sérii snímků zareagovala i Ronaldova sestra Elma. „Moje lásky,“ přidala komentář pod příspěvek s potomky. Kromě ní se vyjádřili i fanoušci, kteří zaplavili komentáře srdíčky a pozitivními vzkazy. Původně se Esmeralda narodila společně s bratříčkem, ale ten zemřel.

Fotky přidal také Ronaldo, ovšem už z místa dovolené. Na snímku sedí celá rodina u stolu, zatímco hvězdný rodák z Funchalu ukazuje palec nahoru. „Dovolená s láskou,“ přidal pětinásobný vítěz Ligy mistrů k příspěvku.  

Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo vzal rodinu na dovolenou
Hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo vzal rodinu na dovolenou