Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Krutá smrt talentovaného závodníka (†21): Na Velikonoce zahynul pod čtyřkolkou!

Autor: sm

Velikonoční pondělí si chtěl milovník rychlé jízdy užít na čtyřkolce. Z vyjížďky už se ale bohužel Dalibor Macho nevrátil. Na výlet v okolí Podlužan se vydal mladík sám a poté, co se mu přihodila nehoda, mu tak dlouho neměl kdo pomoct...

S informací o chlapcově skonu přišel slovenský web Nový čas. Dalibor miloval především motorku ale během pandemie propadl také kouzlu čtyřkolek. Právě ty se mu nakonec staly osudné.

Na jedné z nich si totiž během Velikonoc vyrazil do přírody a při nehodě se na něj převrhla. Protože jel mladý Slovák na projížďku sám, bezprostředně po havárii mu neměl kdo pomoci a s časovým odstupem ho našli až náhodní kolemdjoucí. Přivolaní záchranáři už potom Daliborovi nedokázali pomoct.

„Mohu potvrdit zásah záchranářů, které jsme vyslali na pomoc muži, kterého údajně přimáčkla čtyřkolka. Posádka mu bohužel nedokázala pomoci. Vážným zraněním na místě podlehl,“ uvedla pro slovenský web mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Okolnosti, za kterých k neštěstí došlo, momentálně vyšetřuje policie. Příčiny tragické nehody vyšetřuje policie. „Během velikonoční neděle prověřovali policisté z Levic oznámení o tragické události v katastru obce Podlužany. 21letý muž jel na čtyřkolce po turistické stezce směrem k rozhledně na Krížném vrchu a z dosud přesně nezjištěných příčin upadl a zůstal zaklíněn pod převrácenou čtyřkolkou," informovala podle Nového Času nitranská krajská policejní mluvčí Viktória Borloková. „Na místě byl přítomen soudní lékař, který nařídil provedení pitvy. Policie obvodního oddělení Levice věc vyšetřuje jako trestný čin zabití,“ vysvětlila Borloková.

Dalibor za tragických okolností zahynul
Dalibor za tragických okolností zahynul