Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kapitán Manchesteru v ohrožení? Vyhrožovali mu bombou!

Autor: pl

Porážka 4:0 od Liverpoolu byla pro Manchester United symbolickým odrazem celé sezóny. Slavný fotbalový celek se letošní ročník trápí. Frustrace fanoušků je tak na místě. Jeden z nich to ale přehnal a skrz email vyhrožoval kapitánovi týmu Harrymu Maguireovi bombou v jeho domě, kde žije také jeho snoubenka a dvě dcery. Sám lídr týmu se ale nechal slyšet, že kvůli anonymovi nehodlá měnit působiště.

Výhružný email přišel Maguireovi den po zpackaném utkání. Policie nasadila do akce psy vycvičené na hledání výbušnin, ale v residenci fotbalové hvězdy ani v okolí se nakonec žádná bomba nenašla. Nikdo tak ani nebyl evakuován.

Bezpečí vlastní rodiny je pro Harryho na prvním místě, nicméně kvůli této výhružce, kterou má na svědomí s největší pravděpodobností nějaký zbabělý fanoušek, rozhodně United opustit nehodlá,“ uvedl mluvčí devětadvacetiletého Angličana pro zahraniční média.

Vyhrožují jim i smrtí

Hráči Manchesteru prožívají jednu z nejhorších sezón za poslední roky. Aktuálně se v tabulce Premier League nacházejí až na 6. místě, a reálně jim hrozí absence v Lize mistrů. Hráči i tým samotný tak musí mnohdy čelit výhružkám smrtí na sociálních sítích, ovšem tento případ byl až děsivě konkrétní.

Kapitán Manchesteru United Harry Maguire.
Kapitán Manchesteru United Harry Maguire.