Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ronaldo po smrti syna ukázal: První foto novorozené holčičky!

Autor: pl

Fotbalista Cristiano Ronaldo ukázal poprvé světu svou novorozenou dceru. Stalo se tak po návratu domů, několik dní poté, co slavný útočník zveřejnil tragickou zprávu v podobě úmrtí novorozeného syna.

Portugalský střelec Manchesteru United přidal na svůj instagramový účet fotku rodiny po návratu domů z nemocnice, na které zároveň poprvé představil veřejnosti svou novorozenou dceru. Dlouholeté Ronaldově přítelkyni Georgině se v pondělí narodila dvojčata, chlapeček a holčička. Čerstvě narozený syn ale bohužel zemřel. Sám Ronaldo to popsal jako největší bolest v jeho životě.

Pětinásobný držitel Zlatého míče, který má na Instagramu přes 430 milionů sledujících, je na fotce zachycen také se svou španělskou přítelkyní a čtyřmi dětmi. „Domov, sladký domov. Gio a naše malá holčička už jsou konečně s námi. Chceme poděkovat všem za milá slova a gesta,“ napsal Ronaldo pod fotku a pokračoval. „Vaše podpora je pro nás velice důležitá. Všichni vnímáme lásku a respekt, který máte pro naši rodinu. Je na čase být vděčný za život, který jsme na tento svět přivedli.“

Jeden z nejlepších fotbalistů v historii poznal svou přítelkyni ve Španělsku ještě v době, kdy hrál za Real Madrid. V říjnu loňského roku Ronaldo oznámil, že spolu čekají dvojčata. V pondělí ovšem zveřejnil onu zdrcující zprávu. Kromě novorozené dcery spolu pár vychovává tříletou dceru Alanu, čtyřletá dvojčata Evu a Matea a jedenáctiletého Cristiana Jr.

Ronaldo s Georginou přišli o miminko.
Ronaldo s Georginou přišli o miminko.