Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šafářová před velkým finále s druhým těhotenstvím: Dojemné vyznání Plekancovi

Autor: sm

Lucie Šafářová míří s druhým těhotenstvím do cílové rovinky! Krátce před tím, než rodinu Plekancových rozšíří další přírůstek se tenisová šampionka rozepsala o svých pocitech, ke kterým přidala dojemné vyznání svému muži. A přidala také poděkování Tomášově mamince...

Bývalá tenistka se na sociálních sítích pochlubila fotkou, ze které je zřejmé, že její porod už klepe na dveře. Fotografii s těhotenským bříškem doplnila dojemným popisem. 

„Nikdy mě nepřestane překvapovat ta dokonalost přírody… Jak celý ten život vzniká, a koloběh života jako takového. Od té tečky na ultrazvuku po tu kouzelnou chvíli, kdy řekne poprvé »mami, mám tě ráda«,“ popsala Šafářová , která si touto zkušeností už jednou prošla poté, co dala život své dcerce Leontýnce.

Bývalá tenistka přiznala, že druhé těhotenství pro ni není vždycky procházka růžovým sadem. „Někdy je to radost, někdy sakra těžké... Jsem vděčná za to jakého mám úžasného muže, s kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou, a za svou rodinu a tchyni, kteří tu vždy jsou.“ vyjádřila se dojemně o mamince svého muže, ale také o Tomášovi samotném, který nedávno uchránil Jágrovo Kladno od pádu do nižší soutěže. Jako zkušený tatínek tak bude Lucii po konci sezóny více k dispozici. 

Miminko, které nosí šampionka pod srdcem, by už brzy mělo přijít na svět:  „Těším se čím nás překvapí další přírůstek v té naší rodině a jaký bude!“ ukončila příspěvek šťastná Lucie, na jejíž fotku záhy zareagoval manžel zamilovaným emotikonem. Zatímco pro Šafářovou půjde o druhé dítě, hokejista se stane tatínkem už počtvrté. Z prvního manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má syny Matyáše a Adama.

Lucie zveřejnila dojemné vyznání svému manželovi
Lucie zveřejnila dojemné vyznání svému manželovi