Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Janktova ex pokračuje ve vytahování kostlivců. Házel po mně židle, tvrdí

Autor: sm

Tohle nejspíš Janktovi radost nedělá! S každým dalším příspěvkem na instagramu jeho bývalé partnerky Markéty Ottomanské vychází najevo strasti, kterým měla brunetka ve vztahu čelit. Naposledy se rozpovídala o tom, jak měl vypadat jeden z Jakubových fyzických útoků, při kterém vzal na matku svého syna dokonce židli!

Markéta svůj profil na instagramovém profilu trochu přestavěla. Namísto spokojených rodinných fotek začala daleko více sdílet motivační příspěvky, ve kterých často odkrývá zákulisní trápení, které ve vztahu s fotbalovým reprezentantem Jakubem Janktem měla. 

VIDEO: Jankta nedávno vyloučili i když ani nehrál
Video se připravuje ...

Na jeden z motivačních textů ji zareagoval sledující, který utrousil slova o tom, že se Janktovi nediví. Markétu pochopitelně sympatie k někomu, kdo ji podle vlastních slov ubližoval, zneužíval a a ponižoval, zvedly ze židle.

„Že mě bezdůvodně napadal, házel po mně židle, zastrašoval mě, manipuloval, nadával mi a ponižoval? To je v pořádku. Nedivím se, že spousta žen neoznačí násilníky, když si někdo cizí dovolí tohle napsat. Zamysli se nad sebou chlapče a tohle v životě už nikomu nepiš…“ naštvala se Markéta, která konverzaci s dotyčným veřejně sdílela. Nutno dodat, že jde ale pouze o pohled jedné strany. Jankto se k vyjádřením své bývalé partnerky vyjádřovat nechce.

Pár se měl rozejít v listopadu loňského roku. Bývalá partnerka fotbalisty se následně i se synem přesunula zpět do Česka, kde se po vzoru své koučky Heleny Houdové zaměřila na pomoc lidem, kteří si ve svém životě prošli psychickými útrapami. Kvůli neplacení alimentů se má prý ale co ohánět, aby se o sebe a malého syna zvládla postarat...

Zpráva na instagramu Markétu pořádně naštvala
Zpráva na instagramu Markétu pořádně naštvala