Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Syn (12) ještě o ničem neví! Beckerova ex-manželka promluvila o zatčení tenisové legendy

Autor: pl

Život v luxusu bude muset na nějakou dobu vyměnit za tvrdý režim v cele. Anglický soud poslal bývalého německého tenistu Borise Beckera (54) na dva a půl roku za mříže kvůli finančním podvodům. „Je to pro nás šok. Nikdo z nás nečekal, že půjde sedět,“ uvedla jeho bývalá manželka Lilly (45) krátce po vynesení rozsudku pro deník Bild. Nyní se rozpovídala i o synovi Amadeovi (12), kterého čekají krušné chvíle bez otce. Nejhorší na tom je, že Amadeus ještě o trestu pro otce nemá ani páru!

Lilly, se kterou se šestinásobný vítěz grandslamu rozvedl v roce 2018 po devítiletém manželství, se v sobotním rozhovoru pro RTL rozpovídala o dění kolem soudu s jejím bývalým mužem. Prozradila, jak na tom byla po vynesení rozsudku, jak je na tom aktuálně a co se od Beckera naučila. „Nikoho přece nezabil. To, co se děje, má podle mě něco společného s daněmi…Vždyť je to otec, pro mě a pro Barbaru bývalý manžel a veřejná osoba,“ sdělila Beckerova ex-partnerka v rozhovoru pro televizní stanici.

Holandská modelka tak musí sama zvládat výchovu syna Amadea, který bude moct vídat tátu jen výjimečně, a za velmi zvláštních podmínek. Místo výletů a času stráveného s tátou bude muset Amadeus chodit na návštěvy do vězení. „Sama jsem překvapená, jak moc byl pro mě konečný rozsudek emotivní. Nikdo takový výsledek nečekal,“ prozradila Lilly. Německé televizi ale ještě prozradila jednu perlu. Amadeus totiž doteď o konečném rozsudku pro svého tátu neví! Ten nejhorší šok ho tak ještě teprve čeká.

Musí vyhledat psychologickou pomoc

Rodačka z Rotterdamu momentálně ani přesně neví, jak by správně měla s uvězněním Beckera mluvit se samotným Amadeem. Během rozhovoru se dokonce musela bránit slzám. Po něm chtěla vzít Bibli a začít se s Amadeem modlit za jeho otce. „Sama to nezvládnu, potřebuji psychologickou pomoc. Vůbec si nejsem jistá, co mám dělat,“ přiznala Lilly a pokračovala. „Amadeus mi právě včera řekl: ,Mami, táta je ten nejlepší táta na světě.´ Zeptala jsem se ho proč? Řekl: ,Protože je tu vždy pro mě.´“

I přes těžké chvíle, které nenastanou pouze pro Beckera ale také pro jeho okolí, chce Lilly zůstat silná. „Nebojím se, protože jsem koneckonců psychicky odolná žena, to jsem se naučila od Borise. Ať se stane cokoliv, život musí jít dál,“ přiznává si realitu. „Chci, aby všichni věděli, že jeho rodina stojí za ním bez ohledu na to, co se stane,“ řekla na závěr.

Boris Becker se loučil se svou bývalou manželkou Lilly
Boris Becker se loučil se svou bývalou manželkou Lilly