Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Oslavy Plzně: Inženýr Horváth se ptal na čas, Limberský shodil vousy

Autor: pl

Že fotbalisté Plzně umí pořádně oslavit titul, o tom se už v minulosti fanoušci mohli nejednou přesvědčit. Jak vypadaly první hodiny po letošním, celkově šestém, triumfu? David Limberský (38) si oholil vousy, zatímco Pavel Horváth (47) vystudoval, a to pořádně.

Je dokonáno. Mladoboleslavský stadion se včera zahalil do viktoriánských barev. Díky slavistickému klopýtnutí v Ostravě si fotbalisté Plzně předčasně zajistili mistrovský titul, a ukončili nadvládu sešívaných. Po finálním hvizdu se spustila lavina oslav. Že to stálo za to, dokazuje i aktivita asistenta trenéra Pavla Horvátha na Twitteru.

Kolik je hodin?

Západočeská legenda si na sociální síti doplnila vzdělání. Nově se Horváth na Twitteru jmenuje Bc., BA., Ing. Pavel Horváth, MSc., MBA et MBA. Kromě nově získaného vzdělání položil začátkem nového dne svým sledujícím zajímavou otázku. „Kolik je hodin?,“ ptal se. Lepší důkaz o kvalitní oslavě snad najít nelze.

Znovu krasavec

Horváth ale nebyl jediným, kdo byl několik hodin po získaném titulu aktivní na sociálních sítích. Vědět o sobě dal i David Limberský, který si oholil dvouměsíční porost na tváři. „Už je z tebe opět krasavec. Zase hezký, mladý kluk,“ komentovala na videu jeho manželka Lenka. Uvidíme, co nám plzeňské oslavy ještě přinesou.

Asistent trenéra fotbalové Plzně Pavel Horváth
Asistent trenéra fotbalové Plzně Pavel Horváth