Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Manželka Pljuščenka slaví návrat luxusního šampaňského: Konec sankcí?!

Autor: ptr

Útrpné období pro manželku Jevgenije Pljuščenka (39) je zřejmě minulostí. Jana Rudkovská (47) si »konečně« zase může vychutnat své oblíbené šampaňské i mnoho kilometrů nad zemí. Ruská společnost Aeroflot totiž opět nabízí luxusní francouzskou značku Piper-Heidsieck.

Nedostupnost extrémně drahého alkoholického nápoje popudila Rudkovskou před měsícem, když svými oblíbenými aerolinkami cestovala a nemohla potěšit svůj extrémně zhýčkaný jazýček.  „V business třídě se nyní podává Abrau-Durso místo francouzské Piper-Heidsieck a levnější Dewar's White Label místo whisky Chivas Regal,“ popsala Rudkovská záměny alkoholu, o kterých většina Rusů dost možná ani nikdy neslyšela.

Situace byla tak »vážná«, že dokonce začala hledat alternativy z domácích zdrojů. „Nyní se musíme smířit s novou realitou, tím spíše, že nám francouzské výrobny šampaňského zamávaly na rozloučenou! Brzy bude těžké sehnat dobré francouzské šampaňské! Tak si zásobte své vinné sklepy nebo přejděte na Golden Balka! Jejich růžový sekt je mimochodem vynikající kvality a chuti,“ postěžovala si na omezení dodávek v rámci sankcí za ruskou agresi na Ukrajině a doporučila alternativní možnost pro V.I.P. klientelu.

Čas ovšem postoupil a zdá se, že s nedostupností prémiového alkoholu to nebude tak zlé. „Aeroflot opět nabízí francouzské šampaňské,“ sdělila nadšeně svým přátelům a fanouškům skrz video z paluby letadla. Někteří lidé prostě řeší opravdu velké existenční problémy. Tentokrát se manželka slavného krasobruslaře naštěstí dočkala vysvobození.

Manželka Pljuščenka Jana přišla o některé spolupráce.
Manželka Pljuščenka Jana přišla o některé spolupráce.