Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pljuščenkovy Velikonoce plné kýče a luxusu: Ukázal syna, kterým se nechlubí!

Na svátky se obvykle sejde celá rodina, a nejinak tomu bylo i u ruské krasobruslařské hvězdy Jevgenije Pljuščenka (39). Ten strávil začátek pravoslavných Velikonoc v rodném Petrohradu, kde se po dlouhé době setkal se svým synem z prvního manželství. 

Dospívajícího Jegora má Pljuščenko s petrohradskou podnikatelkou Marií Jermakovou, se kterou se rozvedl v roce 2008, když byly chlapci dva roky. Na svých sociálních sítích ho ale téměř neukazuje, na rozdíl od devítiletého Alexandera a ročního Arsenije, jejichž matkou je Pljuščenkova současná manželka, producentka Jana Rudkovská.

Zejména tvář prostředního ze synů zná v Rusku každý. »Malý car« jde totiž v otcových šlépějích a vystupuje už i na jeho ledových show. Rodiče jsou na něj náležitě pyšní a fanoušky doslova bombardují fotkami a videy z jeho života. Svůj vlastní profil má na instagramu už dokonce i nejmladší ze sourozenců. Vše pochopitelně řídí podnikavá Rudkovská, která už v Rusku proslavila nejednoho umělce.

Nyní na Alexandrův instagram umístila nevídanou fotku ze setkání se starším sourozencem. K tomu ale nedošlo u Pljuščenků doma, jak by se dalo čekat, ale v Petrohradu, kde mladík žije. Pljuščenko tam totiž přijel se svou propagandistickou show a po ní se zřejmě ve městě ještě několik dní zdržel s celou rodinou. "S mým starším bratrem Jegorem z otcovy strany!" napsala za syna k fotce Rudkovská a sama pak ze svého profilu do komentářů připojila červené srdíčko.Trojice na fotce pózuje v tmavých outfitech v apartmá luxusního petrohradského hotelu Astoria, který Jana zbožňuje. Podobnou fotku pak přidal na svůj profil i sám olympijský vítěz z Turína.

Z města na Něvě se pak rodina vydala zpátky do Moskvy. Jako většina Rusů dodržují i Pljuščenkovi tradice pravoslavné církve, a tak Velikonoce slavili v pozdějším termínu. A protože Rudkovská nevynechá jedinou příležitost, jak fanouškům ukázat, v jakém luxusu si její rodina žije, zaplavila všechny profily členů rodiny fotkami kýčovité výzdoby a luxusního interiéru jejich rezidence ležící v moskevské čtvrti Rubljovka v sousedství Putinova sídla.

Pljuščenko se svým synem z prvního manželstvím Jegorem
Pljuščenko se svým synem z prvního manželstvím Jegorem