Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Manželka Pljuščenka se vysmívá sankcím: Nosím Dior a Chanel dohromady!

Autor: ptr

Miluje život v luxusu a ani aktuální sankce proti Ruské federaci jí příliš neomezují. Jana Rudkovská (47) manželka slavného krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39) se vystavila na odiv v přepychových šatech od světoznámé značky, i když tato značka omezila prodej svých výrobků ruským občanům.

Její vlast páchá zvěrstva na Ukrajině, ale Rudkovská vytrvale podporuje svého prezidenta Putina . Stojí za ním přesto, že celý svět přemýšlí o tom, jak Rusko potrestat za invazi na cizí území. Ani sankce od milovaných luxusních značek její smýšlení vůbec nezměnily.

„Nosím Haute Couture Chanel a zároveň Dior. Dříve by to bylo naprosto nemyslitelné, ale nyní je možné i nemožné,“ pochlubila se na Instagramu videem, na kterém se nakrucuje před fotoaparáty.

Pompézní akce se konala v nádherném pětihvězdičkovém hotelu Ritz-Carlton, který se nachází přímo v centru Moskvy nedaleko od Rudého náměstí. Nejdříve šlo o velkolepý koncert ruské popové hvězdy Filipa Kirkorova, který pokračoval módní přehlídkou jeho rozsáhlé sbírky od předních světových návrhářů. Vše završila obří hostina a následná párty až do ranních hodin. Ruská smetánka si svou zábavu kazit nenechá…

Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxusní značky
Manželka Jevgenije Pljuščenka Jana si potrpí na luxusní značky