Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manželka Pljuščenka šokuje: Trpím kvůli velkým prsům!

Autor: ptr

Se svým životním utrpením se svěřila svým fanouškům manželka ruského krasobruslaře Jevgenije Pljuščenka (39). Krásná Jana Rudkovská (47) si postěžovala, že jí celý život sužují problémy kvůli velkému poprsí. Dokonce už několikrát podstoupila operaci na zmenšení objemu svého hrudníku.

Zveřejněním svého boje chce dodat odvahu dalším ženám, které se potýkají s podobným problémem. „Mít velká prsa je super, ale někdy před prvním porodem! Je to všechno krásné a sexy, ale, teď pozor! V 27 letech jsem porodila Kolju - svého prvního syna. Nekojila jsem, neměla jsem mléko, a přesto mi po porodu prsa přešla z velikosti 4 na velikost 5! Všechno by bylo v pořádku, ale váhu jsem měla 50 kg. Začala mě bolet záda. Ramínka podprsenky zanechávali stopy a otlaky. Trpěla jsem do 39 let a v roce 2014 v Izraeli, rok po narození Saši, jsem se rozhodla pro operaci,“ popsala své trable.

Původně toužila po zmenšení na velikost dva, ale doktor jí z estetických důvodů doporučil »trojky«. Jana byla nadmíru spokojená a její štěstí trvalo dva roky. V roce 2016 jí prý prsa narostly zpět na velikost pět. Vrátila se obrovská bolest zad a další problémy. Doporučení doktorů znělo naposilovat záda a nechat si opět zmenšit hrudník. Druhá operace proběhla před rokem a opět chtěla zmenšit až na »dvojky«, ale dle doktora to nebylo proveditelné. Nyní tedy disponuje velikostí 2,5 až 3.

Spokojenost byla opět veliká a Rudkovská si užívala pohodlnější život. Prsa jí však opět začala růst. „Chápu, že za pár let budu zase ležet pod skalpelem, protože nechci mít víc než velikost 3,“ je smířená s další operací, která proběhne v budoucnosti. „Vím, že mnozí, samozřejmě ne všichni, kteří mají malá prsa, sní o velkých, ale mohu vás bezpečně ujistit, že ti, kteří mají velká prsa od přírody, chtějí malá! Ale přírodu neoklameš! Pokud chcete mít malá - bojujte každé 3 roky na chirurgickém stole,“ nechápe touhu mladých dívek po objemném hrudníku.

Dokonce si zjišťovala, kolik je poměr operací na zvětšení a zmenšení prsou. Informace jí však vyrazila dech. Podle jejího průzkumu je na jedno zmenšení zhruba deset operací na zvětšení prsou. „Jedna věc je, když ženy po porodu chodí na takové operace, aby zachovaly estetiku mléčných žláz, druhá věc je, když to dělají kvůli módě! Svou krásu vykupují problémy v budoucnosti,“ snaží se otevřít oči mladým zájemkyním o nabušený dekolt.

Manželka Pljuščenka Jana má celoživotní problémy s poprsím.
Manželka Pljuščenka Jana má celoživotní problémy s poprsím.